PDO draadlift

Een PDO draadlift is een medisch cosmetische behandeling waarbij de verslapte huid wordt ‘gelift’ met behulp van PDO (polydioxanon) draden. Dit zijn hechtdraden die volledig oplossen en al vele jaren in de reguliere chirurgie worden gebruikt. Dankzij een nieuwe techniek kunnen deze draden nu ook in de huid worden aangebracht. De PDO draadlift geeft een liftend effect en hiermee kun je je huid verjongen zonder een ingrijpende facelift of operatie te ondergaan. De PDO draden worden in de loop der tijd volledig door het lichaam afgebroken. Gedurende dat proces vormt zich collageen in het weefsel rondom de draad en zo ontstaat een ‘inwendig harnas’ dat de huid verstevigt en (afhankelijk van het soort draad) voor een liftend effect zorgt.

Een veilige methode

De PDO draadlift is een ideale techniek voor het liften van het gezicht, de hals, het decolleté, zogenaamde hamsterwangen, lijnen op de wangen en gezakte wenkbrauwen. PDO-draden worden al vele jaren binnen de reguliere chirurgie, de gynaecologie en de oogheelkunde gebruikt. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gebruik van de draden volkomen veilig is.

Met een natuurlijk resultaat

Doordat de oplosbare draden van de PDO draadlift ook het lichaamseigen collageen stimuleren, geeft deze lift een zeer natuurlijk resultaat. De artsen brengen met een dunne injectienaald een heel fijn netwerk van kleine draadjes aan. Hierdoor komt de huid nergens te veel op spanning te staan en behoudt u uw natuurlijke uitstraling. Uiteindelijk lossen de draadjes helemaal op, waarbij de stimulatie van collageen zorgt voor een verbetering van de huid in dit gebied. Het resultaat van de PDO draadlift is meteen zichtbaar en wordt, door de aanmaak van collageen, met de tijd nog beter!

PDO draadlift behandeling bij Anatomy43

Anatomy43 is een medisch cosmetische kliniek gespecialiseerd in huidverbetering, haarverbetering en behandelingen met injectables. Onze arts is een expert op het gebied van PDO draadliften. De PDO draadlift is een intensievere behandeling dan een botox of filler behandeling, maar geeft ook een langer resultaat. We werken met twee soorten draden:

  • de Basic draden stimuleren de aanmaak van collageen (huidverjonging)
  • de 4D Barb draden zorgen tevens voor een liftend effect

Tijdens een persoonlijk consult bepalen we welk type draad en welke hoeveelheid draden nodig is voor het gewenste resultaat. We plannen ruim de tijd in voor de behandeling, zodat jij op je gemak en comfortabel de behandeling kunt ondergaan. Bovendien plannen we maar één behandeling tegelijk in, waardoor je niet bang hoeft te zijn om bekenden tegen te komen in de wachtkamer. Tijdens een behandeling bij ons draait alles om jou!

Plan een vrijblijvend consult in

Is je interesse gewekt en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Je plant deze gemakkelijk en snel in via ons online boekingssysteem. Of neem direct contact met ons op.

Anatomy43
Korte Groenendaal 4
2801 JN Gouda
t: +31 (0)182 769 011
e: info@anatomy43.nl
w: www.anatomy43.nl