Anatomy43

Onze aanpak

Onze persoonlijke en eerlijke aanpak zorgen ervoor dat wij behandelingen zeer zorgvuldig samenstellen. Behandelingen stemmen wij altijd af op jouw unieke, natuurlijke schoonheid die wij omarmen. Wij luisteren naar je persoonlijke wensen en creëren het juiste verwachtingspatroon om samen het beste resultaat te behalen. Zo herstellen we de balans tussen hoe je je voelt en hoe je eruit ziet, zodat jij de beste versie van jezelf wordt en weer gaat stralen.

ANATOMY43

Onze kliniek

Bij binnenkomst in onze kliniek staat onze prachtige marmeren bar centraal. De inrichting van onze kliniek zorgt voor een luxueuze en elegante setting die mooi aansluiten bij de behandelingen die wij aanbieden. Samen zorgt dit voor een unieke beauty beleving van hoogstaande kwaliteit. Wij geven jou als cliënt graag de volledige aandacht, daarom werken wij alleen op afspraak en plannen wij onze afspraken ruim in.

Anatomy43

Ons team

Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed

Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed

Esthetisch arts
Haartransplantatie arts
Arts lid van NVCG
BIG 99048633001
Aanwezig op woensdag en donderdag

Drs. Jennifer Tan

Drs. Jennifer Tan

Esthetisch arts
BIG 39921674901
Aanwezig op zaterdag

ANATOMY43

Contact

Ben je benieuwd naar onze huidverbetering, haarverbetering, injectable behandelingen en ooglidcorrecties? Dan ben je van harte welkom om plaats te nemen aan onze mooie bar voor persoonlijk advies over hoe we jou weer kunnen laten stralen. Een consult is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Neem contact op