Anatomy43

Onze aanpak

Onze persoonlijke en eerlijke aanpak zorgen ervoor dat wij behandelingen zeer zorgvuldig samenstellen. Behandelingen stemmen wij altijd af op jouw unieke, natuurlijke uitstraling die wij omarmen. Wij luisteren naar je persoonlijke wensen en creëren het juiste verwachtingspatroon om samen het beste resultaat te behalen. Zo herstellen we de balans tussen hoe je je voelt en hoe je eruit ziet, zodat jij de beste versie van jezelf wordt en weer gaat stralen.

ANATOMY43

Onze kliniek

Bij binnenkomst in onze kliniek staat onze prachtige marmeren bar centraal. De inrichting van onze kliniek zorgt voor een luxueuze en elegante setting die mooi aansluiten bij de behandelingen die wij aanbieden. Samen zorgt dit voor een unieke beleving van hoogstaande kwaliteit. Wij geven jou als cliënt graag de volledige aandacht, daarom werken wij alleen op afspraak en plannen wij onze afspraken ruim in.

Anatomy43

Ons team

Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed

Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed

Haartransplantatie arts
Esthetisch arts
Medisch Adviseur
BIG 99048633001

Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties. Zij heeft zich daarmee ontwikkeld tot een ware expert op het gebied van haaruitval. ⁣Deze ervaring heeft zij opgedaan bij gerenommeerde haarklinieken Hairplus, Zantman kliniek en natuurlijk Anatomy43, waar zij prachtige resultaten behaald voor haar cliënten. Drs. Aicha is mede auteur van de Nederlandse haartransplantatie richtlijnen en door haar lidmaatschap bij de ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) kan zij de ontwikkelingen op het gebied van haaruitval op de voet te volgen en is zij altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties op dit gebied. ⁣

Haar missie is om ervoor te zorgen dat niemand meer voor een haartransplantatie hoeft uit te wijken naar het buitenland. De kleinschaligheid en het brede behandelingsaanbod van Anatomy43 draagt hier mooi aan bij. Hierdoor zijn wij in staat de prijzen betaalbaar te houden voor onze cliënten. 

Daarnaast heeft zij ruim 15  jaar ervaring als Esthetisch arts. Door de jaren heeft zij zich op dit gebied gespecialiseerd in injectables en huid- en haarverbetering.

Met haar behandelingen probeert zij altijd zoveel mogelijk bij jouw natuurlijke uitstraling te blijven. Ze neemt graag de tijd om haar cliënten goed te adviseren en eerlijke verwachtingen te scheppen.

Drs. Jennifer Tan

Drs. Jennifer Tan

Esthetisch arts
BIG 39921674901

Drs. Jennifer heeft vijf jaar ervaring als Esthetisch arts bij diverse gerenommeerde klinieken. Haar grootste interesse  ligt bij de anatomie van het aangezicht en het blij maken van haar cliënten. Beiden vindt zij terug in haar werk als esthetisch arts.

Haar favoriete behandelingen zijn de filler behandeling van de lippen en de Skinpen behandeling. Daarnaast voert zij meerdere behandelingen uit ter verbetering van de huid, zoals peelings, PRP en profhilo en onze haarbehandelingen XLHair en PRP.

Zij heeft een uitstekend oog voor detail. Ze kijkt altijd goed naar welke behandeling het beste bij haar cliënten past en is altijd eerlijk over wat zij van de behandeling kunnen verwachten. Ze wil graag ieders mooiste karakteristieken accentueren en streeft daarbij naar een natuurlijk resultaat.

Selma Lobiyed

Selma Lobiyed

Oprichter en eigenaar
Kwaliteitsadviseur

ANATOMY43

Contact

Ben je benieuwd naar onze behandeling en de mogelijkheden voor jou? Dan ben je van harte welkom voor persoonlijk advies over hoe we jou weer kunnen laten stralen. Een consult is bij ons altijd vrijblijvend.

Neem contact op