Anatomy43

Onze aanpak

Onze persoonlijke en eerlijke aanpak zorgen ervoor dat wij behandelingen zeer zorgvuldig samenstellen. Behandelingen stemmen wij altijd af op jouw unieke, natuurlijke uitstraling die wij omarmen. Wij luisteren naar je persoonlijke wensen en creëren het juiste verwachtingspatroon om samen het beste resultaat te behalen. Zo herstellen we de balans tussen hoe je je voelt en hoe je eruit ziet, zodat jij de beste versie van jezelf wordt en weer gaat stralen.

ANATOMY43

Onze kliniek

Bij binnenkomst in onze kliniek staat onze prachtige marmeren bar centraal. De inrichting van onze kliniek zorgt voor een luxueuze en elegante setting die mooi aansluiten bij de behandelingen die wij aanbieden. Samen zorgt dit voor een unieke beleving van hoogstaande kwaliteit. Wij geven jou als cliënt graag de volledige aandacht, daarom werken wij alleen op afspraak en plannen wij onze afspraken ruim in.

Anatomy43

Ons team

Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed

Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed

Haartransplantatie arts
Esthetisch arts
Medisch Adviseur
Arts lid van NVCG
BIG 99048633001

Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed heeft jarenlange ervaring met haartransplantaties en heeft zich daarmee ontwikkeld tot een ware expert op dit gebied. ⁣Deze ervaring heeft zij opgedaan bij gerenommeerde haarklinieken Hairplus en Zantman kliniek, waar zij prachtige resultaten heeft behaald voor haar cliënten. Door haar lidmaatschap bij de ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) kan zij de ontwikkelingen op het gebied van haaruitval op de voet te volgen en is zij altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties op dit gebied. ⁣

Daarnaast heeft zij inmiddels ruim 15  jaar ervaring als Esthetisch arts. Door de jaren heeft zij zich op dit gebied gespecialiseerd in injectables en huid- en haarverbetering.

Met haar behandelingen probeert zij altijd zoveel mogelijk bij jouw natuurlijke uitstraling te blijven. Ze neemt graag de tijd om haar cliënten goed te adviseren en eerlijke verwachtingen te scheppen.

Drs. Jennifer Tan

Drs. Jennifer Tan

Esthetisch arts
BIG 39921674901

Drs. Jennifer heeft inmiddels ruim vier jaar ervaring als Esthetisch arts bij diverse gerenommeerde klinieken. Haar grootste interesse en passie ligt bij de anatomie van het aangezicht en het blij maken van haar cliënten. Beiden vindt zij terug in haar werk als esthetisch arts.

Zij heeft een uitstekend oog voor detail. Ze kijkt altijd goed naar welke behandeling het beste bij haar cliënten past en is altijd eerlijk over wat zij van de behandeling kunnen verwachten. Ze wil graag ieders mooiste karakteristieken accentueren en streeft daarbij naar een natuurlijk resultaat.

ANATOMY43

Contact

Ben je benieuwd naar onze behandeling en de mogelijkheden voor jou? Dan ben je van harte welkom om plaats te nemen aan onze mooie bar voor persoonlijk advies over hoe we jou weer kunnen laten stralen. Een consult is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Neem contact op