Artsen

Ontmoet onze arts. Drs. Zerrouki Lobiyed

Ontmoet onze arts

Een Pionier in Haartransplantatie bij Anatomy43

In de wereld van haartransplantaties in Nederland is Drs. A. Zerrouki-Lobiyed een naam die synoniem staat voor expertise, toewijding en uitmuntendheid. Als een van de vooraanstaande haartransplantatie artsen bij Anatomy43 heeft ze niet alleen jarenlange ervaring, maar heeft ze honderden succesvolle haartransplantaties op haar naam staan.

Achtergrond en Ervaring

Drs. Zerrouki Lobiyed begon haar loopbaan als haartransplantatie arts bij Hairplus, de allereerste haartransplantatie kliniek in Nederland, opgericht in 1976. Hier legde ze de basis voor haar carrière en ontwikkelde ze haar vaardigheden als arts op het gebied van haar herstel. Haar toewijding aan uitmuntendheid leidde haar naar gerenommeerde klinieken zoals de Zantman kliniek en Dermaclinic, die nu bekendstaat als de huidkliniek. Gedurende haar carrière heeft Drs. Zerrouki-Lobiyed niet alleen haar deskundigheid verfijnd, maar heeft ze ook een buitengewone hoeveelheid ervaring opgedaan, wat haar tot een van de meest gerespecteerde professionals in haar vakgebied maakt.

Huidige Rol bij Anatomy43 en Huidkliniek

Op dit moment zet Dr. Zerrouki Lobiyed haar expertise voort bij Anatomy43 en is ze ook actief betrokken bij de huidkliniek. Haar vermogen om haar kennis en vaardigheden toe te passen op verschillende aspecten van esthetische geneeskunde maakt haar een veelzijdige professional.

Lidmaatschap van de ISHRS Groep

Als blijk van haar toewijding aan voortdurende educatie en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haar herstel, is Drs. Zerrouki-Lobiyed lid van de International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Dit lidmaatschap getuigt van haar betrokkenheid bij wereldwijde normen en praktijken op het gebied van haartransplantaties.

Hoog Gewaardeerd door Patiënten

Haar toewijding aan patiëntenzorg en nauwgezette chirurgische vaardigheden hebben Drs. Zerrouki-Lobiyed geliefd gemaakt bij haar patiënten. Op Kliniekervaringen heeft ze honderden onafhankelijke beoordelingen verzameld, met een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9.0 op kliniekervaringen.nl Deze positieve feedback weerspiegelt niet alleen haar technische bekwaamheid, maar ook haar vermogen om een persoonlijke en zorgzame benadering te bieden.

In conclusie, Drs. A. Zerrouki-Lobiyed is niet alleen een van de meest ervaren haartransplantatieartsen in Nederland, maar ook een pionier die haar stempel heeft gedrukt op de ontwikkeling van haarherstel in het land. Haar indrukwekkende carrière, lidmaatschap bij ISHRS, en de lof van haar patiënten getuigen van haar voortdurende toewijding aan excellentie in de esthetische geneeskunde. Voor degenen die op zoek zijn naar deskundige haartransplantatie zorg, is Drs. Zerrouki-Lobiyed een naam die vertrouwen en succes belooft.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *