Microneedling

Microneedling wordt gezien als de meest effectieve therapie voor het krijgen van een mooie en gezonde huid en heeft alle facetten in zich om elke huidwens of elk huidprobleem deskundig en resultaatgericht te behandelen. Microneedling wordt ingezet voor huidverjonging en het hydrateren en het herstellen van de huid. Met behulp van loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes worden minuscuul kleine verwondingen in de huid aangebracht. Hierdoor wordt de huid aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine, waardoor de huid zich op diepliggend niveau zal herstellen én vernieuwen.

Voor wie is microneedling geschikt?

Microneedling wordt toegepast bij de behandeling van acne en littekens. Maar feitelijk is microneedling heel geschikt voor algemene verbetering van de huid. Dus ook zonder huidproblemen en voor jong en oud is microneedling een heel geschikte behandeling.

We versterken jouw natuurlijke schoonheid

Bij Anatomy43 streven we ernaar jouw natuurlijke schoonheid te versterken. De microneedling methode sluit daar heel mooi bij aan, omdat die behandeling het herstellend en vernieuwend vermogen van je eigen huid activeert. We werken enkel met gespecialiseerde, BIG geregistreerde artsen en gediplomeerde schoonheidsspecialisten die heel goed weten wat ze doen. En we begrijpen heel goed dat zo’n behandeling best spannend is, dus we nemen de tijd om jouw wensen en ons advies uitgebreid met je te bespreken. Zodat je alle vragen die hebt kunt stellen en je ontspannen de behandeling kunt ondergaan.

“Had ik het maar jaren eerder gedaan”

Dat is de veelgehoorde reactie die we van onze klanten krijgen. De meeste klanten vinden de ingreep van tevoren best spannend, maar zijn heel tevreden met het resultaat. Veel klanten krijgen na de behandeling het compliment dat ze er zo goed uitzien. Het feit dat de meeste klanten bij ons terugkomen voor een volgende behandeling zegt genoeg.

Veel aandacht en tijd voor jou

Daarom besteden we veel tijd aan jou en jouw wensen in de intake en de nacontrole. Ook tijdens de behandeling plannen we ruim de tijd in om er voor te zorgen dat jij je comfortabel voelt. We plannen de behandelingen van klanten bewust achter elkaar en niet tegelijk. Hierdoor kun je in alle rust en privacy de behandeling ondergaan. Tijdens een behandeling bij ons draait alles om jou!

Je bent van harte welkom in Gouda!

Wil je meer weten over microneedling of onze andere behandelingen op het gebied van huidverbetering? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op. Of boek direct een afspraak via onze website.

Anatomy43
Korte Groenendaal 4
2801 JN Gouda
t: +31 (0)182 769 011
e: info@anatomy43.nl
w: www.anatomy43.nl