REVIEW Lipfillers
"Het resultaat was precies wat ik wilde, natuurlijk en toch opvallend. Professioneel personeel, comfortabele ervaring. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar prachtige lippen!"
Boek een afspraak

Lipfillers voor vollere lippen

Lipfillers zijn een populaire cosmetische behandeling die steeds meer mensen aantrekt, vooral vrouwen die op zoek zijn naar vollere en mooi gevormde lippen. Deze niet-chirurgische ingreep maakt gebruik van hyaluronzuur fillers om volume toe te voegen aan de lippen, waardoor ze er voller en jeugdiger uitzien. Bij Anatomy43 begrijpen we de wensen van onze cliënten als het gaat om het verbeteren van hun lippen en streven we ernaar om natuurlijke resultaten te leveren die bij hun gezicht passen.

Steeds meer vrouwen kiezen voor lipfillers

In de afgelopen jaren is de populariteit van lipfillers onder vrouwen aanzienlijk toegenomen. Veel vrouwen zien het verbeteren van de vorm en het volume van hun lippen als een manier om hun uiterlijk te versterken en hun zelfvertrouwen te vergroten. Of het nu gaat om het herstellen van volume dat verloren is gegaan door veroudering, het verbeteren van asymmetrie of gewoon om esthetische verbeteringen, lipfillers bieden een veelzijdige oplossing die aan verschillende behoeften voldoet. Bij Anatomy43 streven we ernaar om onze cliënten de lippen te geven waar ze van dromen, met behulp van hoogwaardige fillers en deskundige injectietechnieken.

Anatomy43 & De specialist in fillers

Anatomy 43 is de specialist in het aanbrengen van lipfillers die 100% veilig zijn en niet permanent.
Onze lipfillers zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Deskundig

Gediplomeerde artsen met ruim 12 jaar ervaring

Eerlijk

Eerlijk over verwachtingen en resultaten

Persoonlijk

Een behandeling die bij jou past

In het kort:

Hoe ziet een lipfiller behandeling eruit?

Een lipfiller behandeling bij Anatomy43 begint altijd met een uitgebreid consult waarin onze ervaren artsen de wensen van de cliënt bespreken en een behandelplan op maat maken. Tijdens de behandeling wordt een lokale verdoving gebruikt om eventueel ongemak te minimaliseren. Vervolgens worden de fillers zorgvuldig geïnjecteerd in de lippen, waarbij onze artsen expertise en precisie hanteren om natuurlijke resultaten te garanderen. De procedure duurt meestal niet langer dan een half uur, en de meeste cliënten kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten. Na de behandeling kan er wat zwelling of lichte blauwe plekken optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

De visie van Kliniek Anatomy43

Afspraak inplannen

Boek direct een afspraak

Lipfillers volledig veilig en niet permanent

Bij Anatomy43 staan ​​we voor de veiligheid en tevredenheid van onze cliënten. Onze lipfillers zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Bovendien zijn lipfillers niet permanent, wat betekent dat de resultaten niet permanent zijn en na verloop van tijd geleidelijk vervagen. Bij Anatomy43 streven we ernaar om onze cliënten een veilige en bevredigende ervaring te bieden bij elke lipfiller behandeling.

Fillers vanaf €249!

Bij ons beginnen de prijzen voor lipfillers bij €249. Hoeveel je betaalt kan verschillen, afhankelijk van hoeveel filler je nodig hebt en wat je precies wilt. Tijdens een gesprek met onze arts zal zij een plan maken dat past bij wat jij wilt en wat binnen jouw budget valt.

Resultaten

Bij ons proberen we altijd natuurlijke en mooie resultaten te krijgen. Onze artsen zijn heel goed in wat ze doen en zorgen ervoor dat je lippen er goed uitzien en dat het past bij de rest van je gezicht. We snappen dat kleine veranderingen vaak het mooist zijn, dus we gaan voor een subtiele vergroting van je lippen. Als we weten wat jij wilt, kunnen we een plan maken dat bij je past. Zo krijg je lippen waar je trots op kunt zijn en die je zelfvertrouwen geven.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om goed voor je lippen te zorgen zodat ze goed kunnen genezen. We geven je advies over hoe je dat het beste kunt doen. Denk aan het vermijden van druk op je lippen, ijs gebruiken tegen de zwelling en niet te veel in de zon. Als je vragen hebt of je maakt je ergens zorgen over, dan staan we altijd voor je klaar. We helpen je graag bij het herstelproces. Bij ons is nazorg net zo belangrijk als de behandeling zelf.

Plan een vrijblijvend consult!

Consult boeken