REVIEW Haartransplantatie
''Professioneel team dat je echt op je gemak stelt. Duidelijk veel ervaring met haartransplantaties, ook bij vrouwen! Super blij dat ik weer mooi haar heb. Hele fijne ervaring!''
Boek een afspraak

Waarom een haartransplantatie?

Haarverlies kan een grote impact hebben op het zelfvertrouwen en het algehele welzijn. Een haartransplantatie bij Anatomy43 biedt een duurzame en natuurlijke oplossing voor dit probleem. Met behulp van de geavanceerde FUE-methode zorgen we voor een resultaat dat perfect bij jou past. Of je nu last hebt van erfelijke kaalheid, dunner wordend haar of terugtrekkende haarlijnen, onze ervaren specialisten staan klaar om je weer een volle bos haar te geven. Kies voor een haarimplantatie en herwin je zelfvertrouwen met een uitstraling die je verdient!

Wanneer een haartransplantatie?

Een haartransplantatie kan een uitkomst bieden voor zowel mannen als vrouwen die kampen met kaalheid of zich bijvoorbeeld storen aan een van nature hoge haarlijn. Maar wanneer is het juiste moment voor een haartransplantatie?

Dit is afhankelijk van diverse factoren, zoals de mate van haarverlies, de oorzaak en jouw persoonlijke wensen en verwachtingen.

Over het algemeen wordt een haartransplantatie allereerst overwogen wanneer haarverlies in een vergevorderd stadium is en er daadwerkelijk kale plekken te zien zijn. Voordat je besluit een haartransplantatie te ondergaan, is het essentieel om een professioneel consult te hebben gehad en de verwachte resultaten te bespreken met een specialist.

Wij bieden onder andere ook Haartransplantatie bij vrouwen, Baardtransplantaties en Haartransplantatie bij inhammen aan.

Je kunt altijd een vrijblijvend consult aanvragen!

 

Anatomy43 & De haargroeispecialist

Anatomy43 werkt samen met de Haargroeispecialist. Hierdoor kunnen we problemen vroegtijdig aanpakken en de noodzaak van een haartransplantatie mogelijk uitstellen en de beste nazorg bieden.

Deskundig

Gediplomeerde artsen met ruim 12 jaar ervaring

Eerlijk

Eerlijk over verwachtingen en resultaten

Persoonlijk

Een behandeling die bij jou past

In het kort:

Hoe verloopt een haartransplantatie bij Anatomy43?

Het Consult: Voordat de haartransplantatie plaatsvindt, wordt er een consult georganiseerd waarin jouw wensen en verwachtingen worden besproken en een kort medisch onderzoek wordt uitgevoerd om de geschiktheid voor de transplantatie te bepalen.

De Behandeling: Vooraf ontvang je instructies om je goed voor te bereiden. De transplantatie vindt plaats onder plaatselijke verdoving, waarbij gebruik wordt gemaakt van de FUE-techniek en wordt uitgevoerd door een ervaren medisch team. De behandeling is inclusief lunch en duurt de gehele dag.

Na de Behandeling: Direct na de behandeling kun je in de meeste gevallen weer aan het werk en ontvang je uitgebreide nazorg instructies en benodigdheden voor een geslaagd herstel, inclusief bewezen producten om de haargroei te stimuleren.

Resultaat Beoordeling: Het definitieve resultaat kan pas na één jaar worden beoordeeld en het is essentieel de verzorgingsinstructies strikt op te volgen voor een optimaal eindresultaat.

Benieuwd naar onze visie? Bekijk waar Anatomy43 voor staat.

De visie van Kliniek Anatomy43
Bekijk de voor en na foto's van de behandeling

Haartransplantatie Voor en Na

Haartransplantatie resultaten

Waarom Kiezen Voor een haartransplantatie bij Anatomy43?

Individuele Aandacht: Jij bent uniek en verdient een op maat gemaakte benadering. We nemen de tijd om naar jouw wensen en doelen te luisteren en creëren een behandelingsplan dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Samenwerking met de Haargroeispecialist: Hierdoor kunnen we problemen vroegtijdig aanpakken en de noodzaak van een haartransplantatie mogelijk uitstellen.

Eerlijk en oprecht: Eerlijk advies is een van onze kernwaarden. Dit betekent ook dat als we van mening zijn dat een haartransplantatie of andere behandeling niet geschikt is voor u, we u eerlijk zullen informeren.

De beste nazorg: Een haartransplantatie is niet alleen de procedure zelf. De nazorg speelt een cruciale rol in het succes van de transplantatie. Bij ons kun je altijd terecht voor advies.

Geen aanbiedingen, maar standaard een eerlijke prijs

Bij Anatomy43 kun je hoogwaardige kwaliteit, toewijding en een persoonlijke benadering verwachten. Toch kunnen wij dit aanbieden tegen concurrerende prijzen. Als kleinschalige, gespecialiseerde kliniek hebben we lagere overheadkosten. Onze diverse inkomstenstromen stellen ons in staat om kosten in balans te houden zonder kwaliteit op te offeren. Bij Anatomy43 krijg je topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Lees: Waarom wij geen haartransplantatie aanbiedingen hebben

Plan een vrijblijvend consult!

Is je interesse gewekt en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom dan eens langs voor een consult. Je plant deze gemakkelijk en snel in via ons online boekingssysteem.

Consult boeken