REVIEW Haartransplantatie
''Professioneel team dat je echt op je gemak stelt. Duidelijk veel ervaring met haartransplantaties, ook bij vrouwen! Super blij dat ik weer mooi haar heb. Hele fijne ervaring!''
Boek een afspraak

Waarom een haartransplantatie?

Haarverlies kan een grote impact hebben op het zelfvertrouwen en het algehele welzijn. Een haartransplantatie bij Anatomy43 biedt een duurzame en natuurlijke oplossing voor dit probleem. Met behulp van de geavanceerde FUE-methode zorgen we voor een resultaat dat perfect bij jou past. Of je nu last hebt van erfelijke kaalheid, dunner wordend haar of terugtrekkende haarlijnen, onze ervaren specialisten staan klaar om je weer een volle bos haar te geven. Kies voor een haarimplantatie en herwin je zelfvertrouwen met een uitstraling die je verdient!

Hoe verloopt een haartransplantatie bij Anatomy43?

Haartransplantatie Consult

Voorafgaand aan een haartransplantatie vindt er een consult plaats. In dit consult bespreek je jouw wensen met onze arts. Naar aanleiding daarvan zal zij een kort medisch onderzoek uitvoeren om te kijken of je in aanmerking komt voor een haartransplantatie.

Onze consulente legt je vervolgens uit hoe de behandeldag eruit komt te zien, wat je kunt verwachten van het resultaat en waar je rekening mee moet houden bij je herstel. Het is daarbij uiterst belangrijk dat jouw wensen en verwachtingen goed in kaart worden gebracht om een persoonlijk behandelplan samen te kunnen stellen. We streven daarbij altijd naar een natuurlijk resultaat. Je wil ten slotte niet alleen meer haar, maar ook een mooi resultaat dat bij jou past. Na afloop van het consult ontvang je van ons een offerte. Indien gewenst kunnen we de behandeling direct inplannen. Wij zullen ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op de dag van de behandeling.

Haartransplantatie

De behandeling

Ruim een week voor de behandeldag ontvang je van ons voorzorg instructies, zodat je je goed kunt voorbereiden op de behandeling. We zullen ons best doen om je met zoveel mogelijk zelfvertrouwen en zo min mogelijk spanning naar onze kliniek te laten komen. Voorafgaand aan de behandeling stemt onze arts, indien van toepassing, jouw nieuwe haarlijn met je af. We maken foto’s voor jouw medisch dossier en we scheren het met jou afgestemde gebied. Vervolgens starten we met de behandeling. Deze vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Je zult daarom geen pijn ervaren van de ingreep. Een haartransplantatie is een ingreep waarbij veel zorgvuldigheid en precisie vereist wordt. De behandeling duurt daarom de gehele dag en is inclusief een door ons verzorgde lunch.

Bekijk de voor en na foto's van de behandeling

Haartransplantatie Voor en Na

Haartransplantatie resultaten

Haartransplantatie FUE-methode

Er zijn diverse technieken die gebruikt kunnen worden voor een haartransplantatie. Wij maken gebruik van de FUE methode. Hierbij worden de grafts (haarzakjes) onder lokale verdoving, met behulp van een elektrisch boortje uit het donorgebied (achterhoofd) gehaald. Deze gewonnen grafts worden zeer zorgvuldig één voor één gesorteerd, zodat ze eenvoudig en strategisch teruggeplaatst kunnen worden.

Vervolgens worden er onder lokale verdoving, met een saffieren mesje, kleine incisies gemaakt in het transplantatie (ontvangst) gebied, waarin de grafts kunnen worden teruggeplaatst.

Wij maken gebruik van saffieren mesjes, omdat deze mesjes scherp blijven gedurende de behandeling, wat zorgt voor een mooiere wondgenezing. Daarnaast kan deze techniek bijdragen aan een mooiere dichtheid.

De behandeling wordt uitgevoerd door ons medisch team, dat bestaat uit onze haartransplantatie arts en assistenten. Zij hebben jarenlange ervaring en al meerdere succesvolle haartransplantaties op hun naam staan. Door continue uitbreiding van hun kennis zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van haartransplantaties. Je bent bij hen dus in de beste handen.

Haartransplantatie

Na de behandeling

In de meeste gevallen kun je na een haartransplantatie direct weer aan het werk. Verricht je fysiek zwaar werk, dan kun je het beste een paar dagen wachten. Na ongeveer een week is er vrijwel niks meer zichtbaar van de ingreep.

Aan het einde van de behandeldag ontvang je van onze arts uitgebreide nazorg instructies en een goedgevulde tas met alles wat je nodig hebt voor een geslaagd herstel. Daarbij is ook Minoxidil Linn 5% inbegrepen, om de haargroei te stimuleren. Meer informatie over dit product is te vinden op de website van Linn Pharma https://linnpharma.nl/minoxidil-linn-50-mg-ml/

De eerste maand na de behandeling is van cruciaal belang voor een optimaal eindresultaat. Wij adviseren je dan ook om je hoofdhuid en haar na de haartransplantatie te behandelen als een van je meest kostbare bezittingen. Het is na de behandeling wel even geduld hebben, we kunnen het eindresultaat namelijk pas na één jaar beoordelen.

Wil je alles weten over de nazorg bij een haartransplantatie? Lees onze uitgebreide blog!

 

Vrijblijvend consult

Is je interesse gewekt en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom dan eens langs voor een consult. Je plant deze gemakkelijk en snel in via ons online boekingssysteem.

Wil je alvast een beeld krijgen van de behandeldag van een haartransplantatie?
Neem dan even een kijkje op onze Instagram onder het hoogtepunt ‘’haartransplantatie’’!

Plan een vrijblijvend consult!

Is je interesse gewekt en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom dan eens langs voor een consult. Je plant deze gemakkelijk en snel in via ons online boekingssysteem.

Afspraak