Haartransplantatie Rotterdam

Heb je last van zichtbaar kale plekken, inhammen, een kale kruin of een terugtrekkende haarlijn en overweeg je een haartransplantatie in Rotterdam? Dan ben je bij Anatomy43 in Gouda aan het juiste adres! Onze kliniek is zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren doe je gemakkelijk in een van de parkeergarages gelegen op slechts vijf minuten loopafstand van onze kliniek. Ook het openbaar vervoer stopt in het centrum. Anatomy43 biedt haartransplantaties in eigen land aan tegen scherpe prijzen. Mét veel tijd en aandacht voor jouw wensen en een goede begeleiding bij de nazorg. De eerste week na de behandeling is namelijk van cruciaal belang voor een optimaal eindresultaat. En dan is het wel zo prettig dat de behandelend arts in de buurt is.

FUE Haartransplantatie in Rotterdam

Ben je op zoek naar in haartransplantatie in Rotterdam, dan is het natuurlijk goed om op meerdere plekken te informeren naar de gebruikte technieken, prijzen en resultaten. Anatomy43 maakt uitsluitend gebruik van de FUE techniek. Allereerst wordt er tijdens een consult samen met de specialist een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dat gebeurt op basis van jouw wensen, en daarnaast wordt er gekeken naar je haarlijn. Je wilt natuurlijk niet alleen meer haar, maar ook haar dat bij je past.

Op de behandeldag worden de haarzakjes één voor één, onder lokale verdoving, uit het achterhoofd gehaald, welke vervolgens zorgvuldig worden teruggeplaatst in het transplantatie (ontvangst) gebied. Deze moderne methode laat geen littekens achter. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren medisch team, bestaande uit onze haartransplantatie arts en assistenten. Zo voel jij je te allen tijde op je gemak en zal het je aan niets ontbreken.

Na de behandeling ontvang je naast een uitgebreide instructie voor de nazorg een goedgevulde tas met alle benodigdheden voor een voorspoedig herstel. Dat is belangrijk, omdat het herstel uiteindelijk voor het optimale eindresultaat zorgt.

Over anatomy43

Anatomy43 is een medisch cosmetische kliniek, die zich onder meer specialiseert in haartransplantaties, huidverbetering en behandelingen met injectables. Steeds meer mannen, maar vooral ook vrouwen die op zoek zijn naar een haartransplantatie in Rotterdam, kiezen voor een haartransplantatie bij Anatomy43. Service, betrouwbaarheid en ontwikkeling staan hoog in het vaandel. En met ruime ervaring gecombineerd met deskundigheid en passie ben je hier in goede handen. Want een geslaagde ingreep, die begint bij een goede arts!

Waarom zou je kiezen voor Anatomy43?

  • Anatomy43 is een medisch cosmetische kliniek gespecialiseerd in haarverbetering;
  • Onze arts is een expert op het gebied van haartransplantatie;
  • We gaan voor een natuurlijk resultaat dat mooi bij jou past;
  • We werken met toegankelijke prijzen;
  • We besteden veel tijd en aandacht aan de voorbereiding, nazorg en begeleiding.

Plan een vrijblijvend consult in

Is je interesse gewerkt en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend consult. Je plant deze gemakkelijk en snel in via ons online boekingsysteem. Of neem direct contact met ons op.

Een beeld krijgen van de behandeldag van een haartransplantatie? Neem dan vooral een kijkje op onze Instagrampagina.

Anatomy43
Korte Groenendaal 4
2801 JN Gouda
t: +31 (0)182 769 011
e: info@anatomy43.nl
w: www.anatomy43.nl