Haartransplantatie kosten

Heb je last van zichtbaar kale plekken, inhammen, een kale kruin of een terugtrekkende haarlijn en overweeg je een haartransplantatie? Dan wil je natuurlijk graag weten wat zo’n haartransplantatie gaat kosten. Veel mensen wijken uit naar het buitenland, omdat haartransplantaties daar minder kosten dan in Nederland. In de praktijk zien we dat helaas vaak misgaan, omdat het gewenste resultaat niet behaald is en de nacontrole en nazorg gebrekkig zijn door de afstand. Terwijl dat juist zo belangrijk is. Daarom bieden we bij Anatomy43 haartransplantaties in eigen land aan tegen scherpe prijzen. Mét veel tijd en aandacht voor jouw wensen en een goede begeleiding bij de nazorg. De eerste week na de behandeling is namelijk van cruciaal belang voor een optimaal eindresultaat. En dan is het wel zo prettig dat de behandelend arts in de buurt is.

Wat kost een haartransplantatie bij Anatomy43?

De kosten van een haartransplantatie hangen af van de huidige conditie van je haar en jouw wensen. Maar we begrijpen heel goed dat de kosten meespelen in je afweging. Daarom bieden we je een vrijblijvend consult aan. In dit (video)consult bespreken we de mogelijkheden en jouw wensen en beantwoorden we je vragen. Op basis van dit (video)consult stellen we een behandelplan op voor het beste resultaat en geven we aan wat die behandeling gaat kosten.

Je kunt je haartransplantatie bij Anatomy43 ook in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: Cosmetic Finance. Cosmetic Finance is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. Meer informatie vind je op www.cosmeticfinance.nl. Je kunt ook meteen vrijblijvend een aanvraag indienen. Klik hier: https://cosmeticfinance.nl/offerte-aanvragen/

Er wordt binnen 24 uur vrijblijvend contact met je opgenomen. Bedragen vanaf €500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden.

Welke techniek gebruikt Anatomy43?

Er zijn diverse technieken die gebruikt kunnen worden bij haartransplantaties. Wij maken enkel gebruik van de FUE methode. FUE staat voor Follicular Unit Extraction.

Bij de FUE methode worden onder lokale verdoving eerst de grafts (haarzakjes) met behulp van een elektrisch boortje uit het donorgebied (achterhoofd) gehaald. Dat klinkt misschien pijnlijk, maar door de lokale verdoving voelt u hier niets van. De grafts worden vervolgens zeer zorgvuldig één voor één gesorteerd, zodat ze eenvoudig teruggeplaatst kunnen worden. Daarna worden er onder lokale verdoving kleine incisies gemaakt in het transplantatie (ontvangst) gebied, waarin de grafts worden teruggeplaatst.

De behandeling wordt uitgevoerd door ons medisch team, dat bestaat uit onze haartransplantatie arts en assistenten. Zij hebben jarenlange ervaring en al meerdere succesvolle haartransplantaties op hun naam staan. Door continue uitbreiding van hun kennis zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van haartransplantaties. Je bent bij hen dus in de beste handen.

Waarom zou je kiezen voor Anatomy43?

  • Anatomy43 is een medisch cosmetische kliniek gespecialiseerd in haartransplantaties;
  • Onze arts is een expert op het gebied van haartransplantaties;
  • We gaan voor een natuurlijk resultaat dat mooi bij jou past;
  • We werken met scherpe prijzen;
  • We besteden veel tijd en aandacht aan de voorbereiding, nazorg en begeleiding.

Plan een vrijblijvend consult in

Is je interesse gewekt en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend consult. Je plant deze gemakkelijk en snel in via ons online boekingssysteem. Of neem direct contact met ons op.

Anatomy43
Korte Groenendaal 4
2801 JN Gouda
t: +31 (0)182 769 011
e: info@anatomy43.nl
w: www.anatomy43.nl