Haartransplantatie kosten

Heb je last van zichtbaar kale plekken, inhammen, een kale kruin of een terugtrekkende haarlijn en overweeg je een haartransplantatie? Dan wil je natuurlijk graag weten wat zo’n haartransplantatie gaat kosten. Veel mensen wijken uit naar het buitenland, omdat haartransplantaties daar minder kosten dan in Nederland. In de praktijk zien we dat helaas vaak misgaan, omdat het gewenste resultaat niet behaald is en de nacontrole en nazorg gebrekkig zijn door de afstand. Terwijl dat juist zo belangrijk is. Daarom bieden we bij Anatomy43 haartransplantaties in eigen land aan tegen scherpe prijzen. Mét veel tijd en aandacht voor jouw wensen en een goede begeleiding bij de nazorg. De eerste week na de behandeling is namelijk van cruciaal belang voor een optimaal eindresultaat. En dan is het wel zo prettig dat de behandelend arts in de buurt is. Bekijk hieronder de prijzen voor een haartransplantatie, gebaseerd op het aantal grafts.

Haartransplantatie kosten afhankelijk van aantal grafts

De kosten voor een haartransplantatie zijn variabel en worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het aantal grafts dat nodig is voor de behandeling. Grafts zijn de individuele haarzakjes die worden getransplanteerd om haaruitval tegen te gaan. Bij Anatomy43 begrijpen we dat transparantie over de kosten cruciaal is voor onze cliënten. Daarom bieden we een vrijblijvend consult aan, waarin we jouw specifieke situatie bespreken en een behandelplan opstellen dat aansluit bij jouw wensen en de conditie van je haar. Tijdens dit consult leggen we ook uit wat grafts zijn en hoe ze bijdragen aan het herstel van je haar.

Naast directe betalingsopties bieden we ook de mogelijkheid om de kosten van je behandeling in termijnen te voldoen, in samenwerking met onze partner ALMA. Je betaalt een vast bedrag per maand in 2,3 of 4 termijnen. Zonder lening, zonder rente en zonder BKR registratie. Je dient alleen de dag voor de behandeling de eerste termijn te hebben voldaan, de overige betalingen volgen later.

De beste prijs- kwaliteit verhouding bij Anatomy 43

Bij Anatomy43 streven we altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze cliënten. We begrijpen dat het kiezen van een haartransplantatiekliniek niet alleen gaat om de kosten, maar ook om de kwaliteit van de behandeling en de ervaring van de medische professionals. Onze deskundige artsen, zoals Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed en Drs. Jennifer Tan, hebben ruime ervaring in haartransplantaties en esthetische behandelingen. Ze zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende resultaten die voldoen aan de verwachtingen van onze cliënten. Bovendien streven we ernaar om onze diensten betaalbaar te houden, zodat haartransplantatie voor meer mensen toegankelijk wordt. Met onze geavanceerde technieken en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat je bij Anatomy43 de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt voor jouw haartransplantatie.

Haartransplantatie kosten beste prijs-kwaliteit verhouding door ervaren artsen

Haartransplantatie kosten vergelijken

Wanneer je haartransplantatie kosten vergelijkt, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend consult en intake bij Anatomy43. Tijdens deze consultatie bespreken we je individuele behoeften en doelen, en stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op. Na afloop van het consult ben je vrij om de prijzen te vergelijken met andere klinieken. We zijn ervan overtuigd dat je zult zien dat Anatomy43 de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Onze tarieven weerspiegelen niet alleen de expertise van onze ervaren artsen en het gebruik van geavanceerde technologieën, maar ook onze toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten en hoogwaardige zorg voor onze cliënten.

Welke techniek gebruikt Anatomy43?

Er zijn diverse technieken die gebruikt kunnen worden bij haartransplantaties. Wij maken enkel gebruik van de FUE methode. FUE staat voor Follicular Unit Extraction.

Met de FUE-methode worden haarzakjes zorgvuldig uit het donorgebied (achterhoofd) verwijderd onder lokale verdoving. Dankzij het gebruik van een elektrisch boortje is deze stap vrijwel pijnloos voor onze cliënten.

Na extractie worden de grafts individueel gesorteerd om een optimale plaatsing te garanderen. Vervolgens worden kleine incisies gemaakt in het ontvangstgebied, waarin de grafts worden geplaatst. Ons ervaren medische team, bestaande uit haartransplantatieartsen en assistenten, voert deze behandeling uit met de grootste zorg en precisie.

Bij Anatomy43 zijn we ons bewust van de kosten van haartransplantatietechnieken en streven we ernaar om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Onze tarieven weerspiegelen niet alleen de geavanceerde technieken die we gebruiken, maar ook onze toewijding aan hoogwaardige zorg en professionele service. Met onze transparante aanpak kunnen cliënten vertrouwen op een eerlijke prijs voor hun haartransplantatie, zonder in te leveren op kwaliteit.

Waarom zou je kiezen voor Anatomy43?

  • Anatomy43 is een medisch cosmetische kliniek gespecialiseerd in haartransplantaties;
  • Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
  • Onze arts is een expert op het gebied van haartransplantaties;
  • We gaan voor een natuurlijk resultaat dat mooi bij jou past;
  • We werken met scherpe prijzen; Betalen in termijnen mogelijk
  • We besteden veel tijd en aandacht aan de voorbereiding, nazorg en begeleiding.

Plan een vrijblijvend consult in

Is je interesse gewekt en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend consult. Je plant deze gemakkelijk en snel in via ons online boekingssysteem. Of neem direct contact met ons op.

Anatomy43
Korte Groenendaal 4
2801 JN Gouda
t: +31 (0)182 769 011
e: info@anatomy43.nl
w: www.anatomy43.nl