Wat is een haartransplantatie bij inhammen?

Haartransplantatie bij inhammen is een chirurgische ingreep die als doel heeft het haar in de inhammen te herstellen. Het proces omvat het uithalen van haarzakjes uit het donorgebied, de achterkant van het hoofd en deze te transplanteren naar de inhammen. Hierdoor groeit er nieuw haar op de kaal geworden plekken, waardoor de inhammen weer worden opgevuld.

Is een haartransplantatie bij inhammen ook mogelijk voor vrouwen?

Ja, een haartransplantatie bij inhammen is zeker mogelijk bij vrouwen. Ook wanneer de inhammen er van nature al zaten en niet zijn ontstaan door haarverlies.

Wat zijn de kosten voor een haartransplantatie bij inhammen?

Onze kleinschaligheid en ruime aanbod aan behandelingen, bieden ons de mogelijkheid om haartransplantaties aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. De uiteindelijke prijs van een haartransplantatie van de inhammen is afhankelijk van het aantal grafts dat we zullen transplanteren om het gewenste resultaat te behalen.

Is een haartransplantatie permanent?

Ja, een haartransplantatie is permanent. Wij bieden dan ook een levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren.

Opvullen van de inhammen en correctie van de haarlijn.

Waarom Kiezen Voor Anatomy43?

Individuele Aanpak:

Onze consulten zijn gericht op het begrijpen van jouw situatie en het creëren van een persoonlijk behandelplan dat bij jou past. Dat betekent ook dat wij eerlijk zijn als we je niet kunnen helpen, in dit geval geven wij passend advies. Wij behandelen enkel patiënten waarbij wij het gewenste resultaat kunnen verwachten.

Ervaring die Telt:

Ons team van deskundige artsen heeft jarenlange ervaring en heeft talloze succesvolle haartransplantaties voor inhammen uitgevoerd. Je kunt vertrouwen op onze expertise.

Zelfvertrouwen Hersteld:

We weten dat het herstellen van inhammen niet alleen gaat om haar, maar ook om uw emotioneel welzijn. Bij Anatomy43 richten we ons op het herstellen van uw zelfvertrouwen en gemoedsrust.

Inhammen terug laten groeien: De behandeling

1. Consultatie:
Voorafgaand aan een haartransplantatie vindt er een consult plaats. In dit consult bespreek je jouw wensen met onze arts. Naar aanleiding daarvan zal zij een kort medisch onderzoek uitvoeren om te kijken of je in aanmerking komt voor een haartransplantatie.

De behandeling:
Ruim een week voor de behandeldag ontvang je van ons voorzorg instructies, zodat je je goed kunt voorbereiden op de behandeling. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

Herstel:
Na de behandeling begeleiden we je door het herstelproces. We verstrekken gedetailleerde instructies om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt.

Resultaten:
Na verloop van tijd zul je merken dat jouw nieuwe haargroei geleidelijk en natuurlijk vorm krijgt. Jouw herstelde haarlijn en verbeterde zelfvertrouwen zullen je elke dag laten stralen.

Boek een consult bij Anatomy43

Klaar om een stap te zetten naar een nieuw begin? Boek vandaag nog een consult bij Anatomy43 en ontdek hoe haartransplantatie bij inhammen jou kan helpen.

Boek een afspraak