Haartransplantatie

Haartransplantatie bij anatomy43 – voor een natuurlijk resultaat!

Twijfel je over een haartransplantatie, maar heb je weinig zin en vertrouwen in buitenlandse klinieken? Anatomy43 is een betrouwbare medisch cosmetische kliniek in Gouda, gespecialiseerd in onder andere haarverbetering. Zo kun jij straks genieten van een natuurlijke en mooie bos met haar!

Iedereen droomt van een volle bos met haar. Helaas is dit voor velen niet weggelegd. Zo kampen vooral veel mannen en vrouwen met kale plekken en/of inhammen. Onder andere genen en ouder worden spelen hierbij een rol, factoren waar je niets tegen kunt doen. Gelukkig kan Anatomy43 je helpen!

FUE techniek

Anatomy43 maakt bij haartransplantatie uitsluitend gebruik van de FUE techniek. Allereerst wordt er tijdens een consult samen met de specialist een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dat gebeurt op basis van jouw wensen, en daarnaast wordt er gekeken naar je haarlijn. Je wilt natuurlijk niet alleen meer haar, maar ook haar dat bij je past.

Op de behandeldag worden de haarzakjes een voor een, onder lokale verdoving, uit het achterhoofd gehaald, welke vervolgens zorgvuldig worden teruggeplaatst in het transplantatiegebied. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren medisch team, bestaande uit onze haartransplantatie arts en assistenten. Zo voel jij je te allen tijde op je gemak en zal het je aan niets ontbreken.

Na de behandeling ontvang je naast een uitgebreide instructie voor de nazorg een goedgevulde tas met alle benodigdheden voor een voorspoedig herstel. Dat is belangrijk, omdat het herstel uiteindelijk voor het optimale eindresultaat zorgt.

Over anatomy43

Anatomy43 is een medisch cosmetische kliniek, die zich onder meer specialiseert in haartransplantaties, huidverbetering en behandelingen met injectables. Service, betrouwbaarheid en ontwikkeling staan hoog in het vaandel. En met ruime ervaring gecombineerd met deskundigheid en passie ben je er in goede handen. Want een geslaagde ingreep, die begint bij een goede arts!

Wil je meer weten? Plan een gratis eerste consult in! Bekijk de website, neem contact op door te bellen via +31 0182769011 of stuur een mail naar info@anatomy43.nl. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in de kliniek, gelegen aan de Korte Groenendaal 4 in Gouda.

Een beeld krijgen van de behandeldag van onder andere een haartransplantatie? Neem dan vooral een kijkje op onze Instagrampagina.