Fillers Gouda

Ben je op zoek naar een behandeling met fillers in de buurt van Gouda? Zoek dan niet verder. Anatomy43 is gespecialiseerd in huidverbetering, haarverbetering en behandelingen met botox en fillers. We zijn een medisch cosmetische kliniek en zijn gevestigd in de binnenstad van Gouda.

Een filler geeft direct resultaat

Een filler bestaat uit hyaluronzuur, een doorzichtige lichaamseigen gel. Daar waar botox de spieren tijdelijk ontspant waardoor rimpels, lijnen en fronsen wegtrekken, vult een filler juist tijdelijk een plooi of rimpel op. Hyaluronzuur fillers trekken vocht aan, waardoor ze voor volume zorgen in het gezicht. Fillers kun je bijvoorbeeld inzetten voor de jukbeenderen, kaaklijn of lippen. Het resultaat is direct zichtbaar en je hebt er 9 tot 12 maanden plezier van.

We accentueren je natuurlijke schoonheid

Bij fillers denken mensen vaak aan overdreven opgespoten lippen. En daardoor zijn mensen soms huiverig om zelf een filler behandeling te laten doen. Als je kiest voor een behandeling in onze medisch cosmetische kliniek hoef je je daar geen zorgen over te maken. We werken enkel met gespecialiseerde, BIG geregistreerde artsen die heel goed weten wat ze doen. Ons doel is om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. En we begrijpen heel goed dat zo’n behandeling best spannend is, dus we nemen de tijd om jouw wensen en ons advies uitgebreid met je te bespreken. Zodat je alle vragen die hebt kunt stellen en je ontspannen de behandeling kunt ondergaan.

Fillers niet alleen geschikt voor lippen

We bieden bij Anatomy43 filler behandelingen aan voor lippen, maar ook voor andere gebieden in het gezicht. Denk hierbij aan het opvullen van de neuslippenplooi, de marionetlijnen (de plooien die vanuit je mondhoeken naar je kaaklijn lopen), de jukbeenderen, ingevallen slapen, de kaaklijn en de traangoot. Ook een skinbooster met behulp van fillers behoort tot de mogelijkheden.

“Had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan”

Dat is de veelgehoorde reactie die we van onze klanten krijgen. De meeste klanten vinden de ingreep van tevoren best spannend, maar zijn heel tevreden met het resultaat. We doen bij al onze klanten na 2 weken een controle om het resultaat (dat na twee weken optimaal is) te bekijken en eventuele vragen van klanten te beantwoorden. Het feit dat de meeste klanten bij ons terugkomen voor een volgende behandeling zegt genoeg.

Veel aandacht en tijd voor jou

We horen wel eens verhalen over klinieken waar aan de lopende band filler behandelingen worden gedaan. Als klant sta je dan binnen een mum van tijd weer buiten. Wij vinden het bij Anatomy43 belangrijk dat jij er een goed gevoel bij hebt en dat je goed voorbereid en geïnformeerd aan de behandeling begint. Daarom besteden we veel tijd aan jouw wensen in de intake en de nacontrole. Ook tijdens de behandeling plannen we ruim de tijd in om er voor te zorgen dat jij je comfortabel voelt. We plannen de behandelingen van klanten bewust achter elkaar en niet tegelijk. Hierdoor kun je in alle rust en privacy de behandeling ondergaan.

Je bent van harte welkom in Gouda!

Wil je meer weten over onze filler behandelingen en onze werkwijze? Of wil je meer weten over onze prijzen? Neem dan contact met ons op. Of boek direct een afspraak via onze website.

Anatomy43
Korte Groenendaal 4
2801 JN Gouda
t: +31 (0)182 769 011
e: info@anatomy43.nl
w: www.anatomy43.nl