Botox Gouda

Ben je op zoek naar een botox behandeling in de buurt van Gouda? Zoek dan niet verder. Anatomy43 is gespecialiseerd in huidverbetering, haarverbetering en behandelingen met botox en fillers. We zijn een medisch cosmetische kliniek, gevestigd in de binnenstad van Gouda.

Botox is een spierontspanner

Botox is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Een behandeling met een spierontspanner vervaagt rimpels en zorgt er soms voor dat deze tijdelijk verdwijnen. Je kunt botox inzetten voor het vervagen van voorhoofdrimpels, frons en kraaienpootjes, maar het kan ook op andere manier worden toegepast. De botox begint te werken na een aantal dagen en na twee weken is het resultaat optimaal. Je hebt ongeveer 3 tot 5 maanden plezier van een behandeling met een spierontspanner.

We accentueren je natuurlijke schoonheid

Bij botox denken mensen vaak aan Hollywoodsterren die na een botoxbehandeling een strak en emotieloos gezicht hebben. Daardoor zijn mensen huiverig om zelf een botox behandeling te ondergaan. Als je kiest voor een behandeling in onze kliniek hoef je je daar geen zorgen over te maken. We werken enkel met gespecialiseerde, BIG geregistreerde artsen die heel goed weten wat ze doen. Ons doel is om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. En we begrijpen heel goed dat zo’n behandeling best spannend is, dus we nemen de tijd om jouw wensen en ons advies uitgebreid met je te bespreken. Zodat je alle vragen die je hebt kunt stellen en je ontspannen de behandeling kunt ondergaan.

“Had ik het maar jaren eerder gedaan”

Dat is een veelgehoorde reactie die we van onze klanten krijgen. De meeste klanten vinden de ingreep van tevoren best spannend, maar zijn heel tevreden met het resultaat. We doen bij al onze klanten na 2 weken een controle om het resultaat (dat na twee weken optimaal is) te bekijken en eventuele vragen van klanten te beantwoorden. Het feit dat de meeste klanten bij ons terugkomen voor een volgende behandeling zegt genoeg.

Veel aandacht en tijd voor jou

We horen wel eens verhalen over klinieken waar aan de lopende band botox behandelingen worden gedaan en waar je als klant in een mum van tijd weer buiten staat. Wij vinden het bij Anatomy43 belangrijk dat jij er een goed gevoel bij hebt en goed voorbereid en geïnformeerd aan de behandeling begint. Daarom besteden we veel tijd aan jou en jouw wensen in de intake en de nacontrole. Ook tijdens de behandeling plannen we ruim de tijd in om ervoor te zorgen dat jij je comfortabel voelt. We plannen de behandelingen van bewust ruim in. Hierdoor kun je in alle rust en privacy de behandeling ondergaan.

Je bent van harte welkom in Gouda!

Wil je meer weten over onze botox behandelingen en onze werkwijze? Of wil je meer weten over onze prijzen? Neem dan contact met ons op. Of boek direct een afspraak via onze website.

Anatomy43
Korte Groenendaal 4
2801 JN Gouda
t: +31 (0)182 769 011
e: info@anatomy43.nl
w: www.anatomy43.nl