Anatomy43

Artikelen

Over Ons | Anatomy43
Huidverbetering

Peeling Behandelingen: Herstel en Verjonging voor Je Huid

Een peeling is een niet-invasieve huidbehandeling die als doel heeft dode huidcellen te verwijderen, de huidtextuur te verbeteren en verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne, fijne lijntjes, pigmentatie en zonneschade. Het proces maakt gebruik van stoffen om de bovenste lagen van de huid voorzichtig te exfoliëren, waardoor een frissere, gladdere en egalere teint wordt onthuld.

Artsen

Ontmoet onze arts. Drs. Zerrouki Lobiyed

In de wereld van haartransplantaties in Nederland is Drs. A. Zerrouki-Lobiyed een naam die synoniem staat voor expertise, toewijding en uitmuntendheid. Als een van de vooraanstaande haartransplantatie artsen bij Anatomy43 heeft ze niet alleen jarenlange ervaring, maar heeft ze honderden succesvolle haartransplantaties op haar naam staan.

Haartransplantatie

Haartransplantatie van de kruin en PRP

Haartransplantaties zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden voor mensen die kampen met haarverlies, vooral op de kruin. Deze procedures bieden vaak een effectieve oplossing voor het herstellen van de haargroei op plekken waar het haar dunner is geworden of volledig is verdwenen.

Haartransplantatie

Anatomy43 & De Haargroeispecialist | Onze samenwerking

Anatomy43 werkt samen met De Haargroeispecialist, zij zijn al sinds 2011 dé specialist voor producten tegen haarverlies. Wij geloven in het bereiken van het beste voor onze cliënten, niet alleen nu, maar ook voor op de lange termijn. Daarom hebben we een unieke en waardevolle samenwerking opgezet.

Zelfverzekerde man na behandeling
Haartransplantatie

Veelvoorkomende misvattingen over haartransplantaties

Haartransplantatie is een veelbesproken onderwerp, maar helaas, net als bij veel medische procedures, bestaan er ook een aantal misvattingen. Het onderwerp van haartransplantaties is omgeven door tal van misvattingen die vaak leiden tot verwarring en onnodige angst. Laten we deze misvattingen onder de loep nemen en ontdekken wat de feitelijke waarheid is.