Wat doet microneedling met de Skinpen?

Microneedling wordt gezien als de meest effectieve behandeling voor het krijgen van een mooie en gezonde huid en heeft alle facetten in zich om elke huidwens of elk huidprobleem deskundig en resultaatgericht te behandelen.

De SkinPen is zeer een effectieve en veilige behandeling tegen verschillende huidproblemen zoals:

 • (Acne)littekens
 • Hyperpigmentatie
 • Grove poriën/oneffen huid
 • Striae
 • Fijne lijntjes en rimpels

De SkinPen onderscheidt zich door zijn kwaliteit maar ook de unieke eigenschappen met verschillende voordelen. De SkinPen is bovendien de eerste microneedling behandeling ter wereld die is goedgekeurd door de FDA*. Daarom werken wij uitsluitend met de SkinPen.
*De Food and Drug Administration is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen in brede zin controleert.

We zetten de SkinPen in voor onze medische microneedling behandeling. De SkinPen verhelpt huidproblemen en gaat de kenmerken van huidveroudering tegen. Bij een microneedling behandeling worden kleine openingen in de huid gemaakt, d.m.v. heel kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Het natuurlijk herstelproces van de huid wordt hiermee geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat de huid in de diepte verbeterd wordt doordat de aanmaak van collageen en elastine wordt stimuleert. Daarnaast zorgt het ervoor dat de opname van actieve werkstoffen voor huidverjonging en huidverbetering beter worden opgenomen in de huid. Hierdoor wordt de huid strakker, sterker, egaler, weerbaarder en veerkrachtiger.

Is het veilig?
Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. De SkinPen beschikt over een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Doordat het mechaniek van de SkinPen in de verwisselbare kop zelf zit is deze veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Dit maakt de SkinPen uniek!

Voor wie?
SkinPen microneedling mag niet worden ingezet bij:

 • Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven;
 • Mensen met een allergie voor roestvrijstaal;
 • Mensen met open wondjes, zweren of een geïrriteerde huid in het gezicht;
 • Mensen met bepaalde medische aandoeningen of medicijngebruik.

We kunnen niet op afstand beoordelen of de SkinPen microneedling behandeling voor jou geschikt is. Daarom bieden we je een gratis en vrijblijvend advies aan. Maak hier een afspraak voor een gratis consult.

SkinPen Medische Microneedling Prijzen

Per behandeling incl. nazorgproducten
€195
3 behandelingen incl. nazorgproducten
€525
6 behandelingen incl. nazorgproducten
€995
 • De behandeling wordt als vrijwel pijnloos ervaren
 • Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt in werking gezet
 • Stimuleert de aanmaak van elastine en collageen
 • De behandeling duurt 45 minuten

Wat kun je verwachten van de behandeling?

We gaan eerst je huid grondig reinigen en ontsmetten. We behandelen met de SkinPen eerst de ene helft van je gezicht, daarna de andere helft. We behandelen daarbij steeds een klein gebied van ongeveer 3 x 3 cm, voor meer controle en een effectievere en comfortabele behandeling. Voordat we het gebied met de SkinPen gaan behandelen, smeren we het gereinigde gezicht in met Skinfuse. Dat is een lichte gel die ervoor zorgt dat de SkinPen zonder wrijving of schuring over de huid heen kan bewegen. Daarnaast is de crème verkoelend, wat de behandeling nog comfortabeler maakt. De SkinPen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid. Het natuurlijk helingsproces wordt op deze manier in gang gezet waardoor de huid collageen aan zal maken. Na de behandeling brengen we een koud kompres aan op de huid. Dit is heerlijk ter verkoeling van het gelaat. Het helingsproces wordt bevorderd en de huid gekalmeerd.

SkinPen microneedling kan als losse behandeling of als kuur worden afgenomen. Voor het beste resultaat adviseren we 3 tot 6 behandelingen. Eén behandeling duurt ongeveer 45 minuten. In het persoonlijk behandelplan bepalen we wat voor jou de beste aanpak is.

Nazorg

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal je huid er rood uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit trekt na enkele uren weg. De microkanaaltjes die met de SkinPen behandeling gemaakt worden sluiten binnen 18-24 uur. Daarom is het belangrijk om binnen deze 24 uur de huid volgens de nazorginstructies te verzorgen. Je krijgt hiervoor van ons twee producten mee naar huis, Skinfuse® Lift HG en Skinfuse® RESCUE crème, om je huid te verzorgen, het herstelproces te bevorderen en de huid te kalmeren.

Binnen 24 uur na de behandeling mag je je huid niet reinigen of andere huidverzorgingsproducten en/of make-up gebruiken. Je mag ook 72 uur na de behandeling niet intensief sporten, zwemmen, of naar de sauna. Ook moet je in deze periode openbare douches en direct zonlicht vermijden.

 

Resultaat

Je hebt lang profijt van een SkinPen behandeling. Direct na een eerste SkinPen behandeling gaat de huid van binnenuit hard aan de slag met haar herstellend vermogen. Dit proces waarbij je huid continu opbouwend aan het werk is duurt een paar maanden. Voor een optimaal en langdurig resultaat adviseren wij een kuur van 3 tot 6 behandelingen met een interval van 4 weken.

Review SkinPen Medische Microneedling
"Ik liep al jaren met een pigmentvlek op mijn gezicht. Bij Anatomy43 ben ik vanaf het begin erg professioneel en klantvriendelijk geholpen. Er werd goed naar mij geluisterd en de behandeling werd afgestemd op mij wensen. Ook kreeg ik een passend advies wat mijn huid heel erg goed heeft gedaan. Na een aantal behandelingen was de pigmentvlek helemaal weg. Ik ben erg blij met het eindresultaat."
Boek een afspraak