Wat doet een skinbooster?

Onze skinbooster, Belotero Revive, bevat hyaluronzuur en glycerol en is speciaal ontwikkeld voor de jongere huid. Het zorgt voor hydratatie, verbetering van de huidkwaliteit en het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels. In tegenstelling tot een crème wordt Belotero Revive toegepast met injecties in de huid. Dit zorgt voor directe hydratatie. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat de huid glad, stevig en volumineus blijft. Glycerol zorgt ervoor dat de huid nog meer gehydrateerd wordt. Met Belotero Revive creëren we een natuurlijk resultaat zonder verandering in volume.

Hyaluronzuur staat bekend om zijn sterk hydraterende eigenschappen. Het vermindert hierdoor de symptomen van een uitgedroogde huid, fijne lijntjes en rimpels waardoor de huid er gladder, jonger en voller uitziet. Ideaal dus voor het behoud van een gezonde, egale huid.

Voor wie?
In principe mag iedereen vanaf 18 jaar een behandeling met een skinbooster ondergaan. Deze skinbooster is dan ook specifiek ontwikkeld voor de jongere huid. Alleen als je zwanger bent wordt het gebruik van een skinbooster afgeraden. Twijfel je of een behandeling met een skinbooster voor jou geschikt is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een consult plaats. Tijdens het consult bespreken we je wensen, de mogelijkheden en je medische achtergrond. Aan de hand daarvan stellen we de behandeling samen en overleggen we de prijs. We maken tevens voor- en nafoto’s om het resultaat goed bij te kunnen houden.

Skinbooster Prijs

Skinbooster
Belotero Revive
€299
  • De behandeling duurt 30 minuten
  • Milde pijn
  • Gemiddeld 6-9 maanden resultaat

Wat kun je verwachten van de behandeling?

Alvorens we beginnen met de behandeling brengen we indien gewenst een verdovende crème aan. De arts maakt een raster op beiden wangen om de injectieplaatsen te markeren. De skinbooster wordt vervolgens met een zeer fijne naald in de huid geïnjecteerd. Een behandeling met een skinbooster is niet volledig pijnloos, maar volgens de meeste cliënten valt de behandeling en de pijn erg mee. Indien nodig en of gewenst wordt er een verdovende crème aangebracht. Wij gebruiken enkel A-merk fillers die lidocaïne bevatten, dit zorgt ervoor dat ook de injectiezone tijdens de behandeling verdoofd wordt.

Hoe lang duurt een behandeling?
Een behandeling met een skinbooster duurt 30 minuten. Wij vinden het belangrijk dat jij goed geïnformeerd en ontspannen aan de behandeling begint. Ook tijdens de behandeling plannen we ruim de tijd voor jou in. Hierdoor kun je in alle rust en privacy de behandeling ondergaan.

Nazorg

De injectieplek kan na de behandeling kort rood zien, een beetje gezwollen zijn en er kan soms een klein blauw plekje ontstaan. Geen zorgen dit verdwijnt vanzelf weer. De eerste 24 uur na de behandeling raden we intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank af. Ook mag je de eerste 24 uur het gezicht niet reinigen en geen make-up dragen.

Resultaat

Het effect van een skinbooster wordt geleidelijk aan zichtbaar. De huid is gehydrateerd en krijgt een mooie glow. Ons doel is om jouw natuurlijke schoonheid hiermee te accentueren en te behouden.

Gemiddeld heb je 6 tot 9 maanden plezier van een skinbooster. Daarna wordt de skinbooster vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Ideaal is om de behandeling in sessies van 2 te doen, met een tussenpose van 4 weken. Gevolgd door een herhaal behandeling na 6-9 weken.