Wat is RSS HA Eyes?

Skinbooster-injecties met RSS HA Eyes zijn een innovatieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidkwaliteit rondom de ogen. Deze injecties maken gebruik van de kracht van hyaluronzuur (HA) en de geavanceerde RSS-technologie om de huid te hydrateren, te verstevigen en te verjongen.

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam die verantwoordelijk is voor het vasthouden van vocht. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af, wat kan leiden tot uitdroging, verlies van stevigheid en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Door hyaluronzuur via injecties in de huid te brengen, kan het vochtgehalte worden hersteld en de huidstructuur worden verbeterd.

Wat Skinbooster-injecties met RSS HA Eyes onderscheidt, is de toepassing van de RSS-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het hyaluronzuur stabiel blijft en langdurig in de huid actief blijft. Hierdoor kan de huid optimaal profiteren van de hydraterende en verstevigende eigenschappen van het hyaluronzuur. De RSS-technologie helpt ook om de collageenproductie te stimuleren, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

RSS HA Eyes Prijs

RSS HA Eyes
4 behandelingen + eye serum
€549
  • Skinbooster voor onder de ogen
  • Vermindert donkere kringen, fijne lijntjes en vochtwallen
  • De behandeling bestaat uit vier sessies, iedere twee weken
  • De behandeling duurt per keer 30 minuten

Wat kun je verwachten van de behandeling?

De behandeling met Skinbooster-injecties met RSS HA Eyes is geschikt voor mensen die last hebben van droge, doffe huid rondom de ogen, fijne lijntjes, rimpels of verlies van stevigheid. De injecties worden uitgevoerd door een ervaren medisch professional en zijn over het algemeen goed verdraagbaar. Voorafgaand aan de behandeling zal er een grondige huidanalyse plaatsvinden om de juiste behandeling en dosering te bepalen.

Tijdens de behandeling worden de Skinbooster-injecties met RSS HA Eyes nauwkeurig in de huid rondom de ogen geïnjecteerd. Het hyaluronzuur verspreidt zich in de diepere huidlagen en begint direct vocht aan te trekken, waardoor de huid gehydrateerd en voller wordt. Na de behandeling kan er een lichte zwelling of roodheid optreden, maar dit zal meestal binnen enkele dagen verdwijnen.

Resultaat

Het resultaat van de Skinbooster-injecties met RSS HA Eyes is een verbeterde huidkwaliteit rondom de ogen. De huid ziet er frisser, gladder en jeugdiger uit, met een vermindering van fijne lijntjes en een meer uitgeruste uitstraling. Het effect van de behandeling kan enkele maanden aanhouden, maar herhaalbehandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Skinbooster-injecties met RSS HA Eyes bieden een effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te verbeteren en te verjongen. Met hyaluronzuur en de geavanceerde RSS-technologie kunnen deze injecties zorgen voor een optimale hydratatie, versteviging en verjonging van de huid.