behandelingen

Boek een afspraak
FUE Haartransplantatie

FUE Haartransplantatie

v.a.
€1000

Profhilo

Profhilo

Eerste behandeling
€325
Tweede behandeling (na 4 weken)
€275

Profhilo bestaat uit puur hyaluronzuur en is dé behandeling tegen de verslapte huid in het gezicht, hals, decolleté en handen. Het resultaat is heel natuurlijk. Door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine wordt de huid steviger en krijgt een mooie glans.

Peelings

Peelings

Skintech Easy Droxy (incl. SPF)
€199
Skintech Easy TCA Pain Control (incl. SPF)
€249
Skintech Easy TCA Pain Control (incl. 3 producten)
€359

PDO Draadlift

PDO Draadlift

PDO Basic
Per draad €25
PDO 4D
Per draad €125

De PDO draadlift wordt uitgevoerd met behulp van oplosbare PDO (polydioxanon) draden. De draden worden met een dunne injectienaald onder de huid geplaatst. Wanneer de draad opgelost is maakt de huid lichaamseigen collageen aan. De Basic draden stimuleren de aanmaak van collageen (huidverjonging), de 4D draden zorgen tevens voor een liftend effect. Tijdens een persoonlijk consult bepalen we welk type draad en welke hoeveelheid draden nodig is voor het gewenste resultaat.

Spierontspanner per zone

Spierontspanner per zone

1 zone
€119
2 zones
€199
3 zones
€299

PRP Haarbehandeling

PRP Haarbehandeling

Prijs
€895

Onze PRP haarbehandeling bestaat uit in totaal vier sessies. De behandeling is incl. consult, persoonlijk behandelplan en nacontrole.

Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie

Prijs
€800

Haarfillers

Haarfillers

XL Hair met microneedling
6 sessies €950
Dr. CYJ Hair filler
4 sessies €1095

Een behandeling met een haarfiller remt het haarverlies en stimuleert de haargroei. De kwaliteit van het haar wordt verbeterd en de bloedcirculatie van de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Het resultaat is dikker en voller haar. Behandeling incl. consult, persoonlijk behandelplan, nacontrole en aanvullende haarproducten voor thuisgebruik.