Huidverbetering

Op het gebied van huidverbetering hanteren wij een unieke integrale aanpak. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse kijken we naar alle factoren die de huid negatief kunnen beïnvloeden. Zoals bijvoorbeeld een afname van hyaluronzuur, collageen, elastine, talgophoping en pigmentproblematiek. Zo kunnen we jouw huidprobleem bij de oorzaak aanpakken. Met als doel een stevige, gehydrateerde, egale en stralende huid.

Boek een afspraak
RSS HA Eyes

RSS HA Eyes

4 behandelingen + eye serum
€549

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Dan kan RRS® HA Eyes je helpen aan een frissere blik. De injectievloeistof in deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren.  RRS® HA Eyes wordt toegediend door middel van microneedling; oppervlakkige injecties in de huid. Doorgaans wordt een kuur van 4 behandelingen geadviseerd;  na afloop heb je een frissere uitstraling en zie je er minder vermoeid uit.

Shiatsu massage

Shiatsu massage

Prijs
€69

De shiatsu massage is goed voor lichaam en geest! Heb je last van stress, spanning, vermoeidheid, maag en darmklachten of andere ongemakken? Een shiatsu massage kan wonderen doen en zorgt altijd voor verlichting en een ontspannend gevoel. Ook wanneer je geen klachten hebt. Bij shiatsu ligt de focus op het druk uitoefenen op diverse punten verspreid over het lichaam. Met als doel interne stoornissen te corrigeren en de algehele gezondheid te verbeteren of te behouden.

Dermaplaning

Dermaplaning

Prijs
€69

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Het mesje wordt gebruikt om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren, op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Per sessie
€49

Profhilo

Profhilo

Eerste behandeling
€325
Tweede behandeling (na 4 weken)
€275

Profhilo bestaat uit puur hyaluronzuur en is dé behandeling tegen de verslapte huid in het gezicht, hals, decolleté en handen. Het resultaat is heel natuurlijk. Door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine wordt de huid steviger en krijgt een mooie glans.

Mesotherapie

Mesotherapie

Prijs
€159

Mesotherapie verbetert de algehele huidconditie. Bij mesotherapie wordt de huid, net als bij microneedling, behandeld met zeer fijne naaldjes. In tegenstelling tot microneedling, worden bij mesotherapie tijdens de behandeling werkzame stoffen in de huid aangebracht. Deze werkzame stoffen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit Hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten, of een mix hiervan, afhankelijk van de behoefte van de huid.

SkinPen Medische Microneedling

SkinPen Medische Microneedling

Prijs
€195

Bij microneedling wordt uitgegaan van het zelf opbouwend vermogen van de huid. De huid wordt hier op gecontroleerde en zachte wijze middels een zogeheten dermapen behandeld  met zeer fijne naaldjes. Door deze toepassing treedt er een genezingsproces op in de huid, dit genezingsproces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine.