Huidverbetering

Op het gebied van huidverbetering hanteren wij een unieke integrale aanpak. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse kijken we naar alle factoren die de huid negatief kunnen beïnvloeden. Zoals bijvoorbeeld een afname van hyaluronzuur, collageen, elastine, talgophoping en pigmentproblematiek. Zo kunnen we jouw huidprobleem bij de oorzaak aanpakken. Met als doel een stevige, gehydrateerde, egale en stralende huid.

Boek een afspraak
Profhilo

Profhilo

Eerste behandeling
€325
Tweede behandeling (na 4 weken)
€275

Profhilo bestaat uit puur hyaluronzuur en is dé behandeling tegen de verslapte huid in het gezicht, hals, decolleté en handen. Het resultaat is heel natuurlijk. Door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine wordt de huid steviger en krijgt een mooie glans.

Peelings

Peelings

Skintech Easy Droxy (incl. SPF)
€199
Skintech Easy TCA Pain Control (incl. SPF)
€249
Skintech Easy TCA Pain Control (incl. 3 producten)
€359

PDO Draadlift

PDO Draadlift

PDO Basic
Per draad €25
PDO 4D
Per draad €125

De PDO draadlift wordt uitgevoerd met behulp van oplosbare PDO (polydioxanon) draden. De draden worden met een dunne injectienaald onder de huid geplaatst. Wanneer de draad opgelost is maakt de huid lichaamseigen collageen aan. De Basic draden stimuleren de aanmaak van collageen (huidverjonging), de 4D draden zorgen tevens voor een liftend effect. Tijdens een persoonlijk consult bepalen we welk type draad en welke hoeveelheid draden nodig is voor het gewenste resultaat.

Mesotherapie

Mesotherapie

Prijs
€189,-

Mesotherapie verbetert de algehele huidconditie. Bij mesotherapie wordt de huid, net als bij microneedling, behandeld met zeer fijne naaldjes. In tegenstelling tot microneedling, worden bij mesotherapie tijdens de behandeling werkzame stoffen in de huid aangebracht. Deze werkzame stoffen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit Hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten, of een mix hiervan, afhankelijk van de behoefte van de huid.

Microneedling

Microneedling

v.a.
€109,-

Bij microneedling wordt uitgegaan van het zelf opbouwend vermogen van de huid. De huid wordt hier op gecontroleerde en zachte wijze middels een zogeheten dermapen behandeld  met zeer fijne naaldjes. Door deze toepassing treedt er een genezingsproces op in de huid, dit genezingsproces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine.